Családi fotózás

Kedves emlékek a családról és ünnepeitekről…

Kis család vagy nagy család, leginkább a természetben szeretlek fotózni Benneteket, ahol a gyerekek önfeledten szaladgálhatnak, bukfencezhetnek, és mindenki jókedvű. Észre sem fogjátok venni, hogy fotózáson vagytok, hiszen egy nagy mókázás lesz az egész 🙂 Családi fotózást Pécsen, vagy Pécs környéki erdős-mezős helyszíneken vállalok a naplemente előtti 1-1,5 órában, de ha stúdiós fotózást szeretnétek, természetesen az is megoldható a nap bármely szakában. A fotózásra színben egymáshoz passzoló, évszaknak megfelelően kötött pulcsis-sálas-sapis, vagy lenge ruhás szetteket javasolok.

Első születésnapja lesz gyermekednek? Tortamaszatolás, buborékok, egyedi enteriőrök várnak Benneteket kozármislenyi stúdiónkban. Közös családi fotók is készülnek, ahol érdemes a ruháitokat színben egymáshoz igazítani. Kerüljétek a nagy mintás, feliratos felsőket. Kisfiúknak jól mutatnak a kis nadrágok, rövidnadrág, hózentróger, kis sapi, ing, lányoknak pedig a bájos, pasztell színű ruhák. Ha tortamaszatolós szülinapi fotókat is szeretnétek, kérlek, pici, puha, lehetőleg fehér színű tortával készüljetek. A fondant bevonatot nehezen tudják megfogni az apró kezecskék. Tortaalátétről és előre megbeszélt színvilágú dekorációról én gondoskodom.

Karácsonyi fotózásra egész novemberben lehet jönni kozármislenyi stúdiónkba, így a képek biztosan elkészülnek az ünnepekre. Minden évben más, kedves hangulatú, természetes enteriőrrel készülök, ahol a gyerekeket játék közben fotózom, így fesztelen, jókedvű és természetes képek születnek. A gyermek portrékon kívül közös családi fotókat is készítek. A karácsonyi fotózás minden évben teltházas, ezért ha időpontot szeretnél foglalni, már októberben érdemes gondolnod rá.

Anyák napi, tavaszváró fotózásra az ünnepek előtti hónapban van lehetőség, hogy a képek időben elkészülhessenek. A gyerekeket játék közben fotózom, így jókedvű és természetes képek születnek. A gyermek portrékon kívül közös családi fotókat is készítek.

A fotókat online galériából Ti válogathatjátok ki. Minden általatok választott kép teljes körű retusáláson esik át, és digitális formátumban kerül átadásra nagy méretben, vízjel nélkül. Nyers képeket nem adok át, köszönöm a megértésedet.

Várlak Benneteket szeretettel!