Karácsonyi fotózás 2023

15 db fotó 50.000 Ft

Minden további fotó 2.000 Ft/db

Stúdiónk Kozármislenyben, 80 m2-en, minden jóval felszerelve vár Benneteket karácsonyi fotózásra október 30 és december 10 között. A gyerekeket játék közben, ünnepi hangulatú enteriőrökben fotózom, így nagyon kedves és közvetlen képek születnek. Idén lehetőség lesz mézeskalácsozásra is.  A fotózást egészen pici babakortól javaslom.
Gyere el hozzánk, ha a fotókon kívül egy igazán szép élménnyel is szeretnéd gazdagítani a családot!
Információk: www.rawphoto.hu/karacsony
Bejelentkezés: info@rawphoto.hu
A legtöbb szabad időpont hétköznap délelőtt lesz elérhető, lehetőség van hétvégi és délutáni fotózásra is. Mivel saját stúdióban dolgozom, igyekszem alkalmazkodni az igényeitekhez. A fotózás 50-60 percet vesz igénybe. Valószínűleg utánatok is jönnek, kérlek pontosan érkezzetek, a késés a Ti fotózási időtökből vesz el.
A képeket online galériából válogathatjátok ki. A képek elkészítése és átadása a kiválogatástól számított 2 hét.
A fotózás 50.000 Ft-ba kerül, mely 15 db nagy méretű, vízjel nélküli, szabadon felhasználható fotót tartalmaz online átadással. Plusz képek rendelésére is van lehetőség 2.000 Ft/db áron. Nyers képeket nem adok át, köszönöm a megértést.
Gyakran felmerül kérdésként, hogy milyen ruhában jöjjetek a fotózásra, hiszen ez nagyban meghatározza a képek hangulatát.
Több enteriőrben lesz lehetőség fotózkodni. Az egyik régies hangulatot sugároz, ezért a ruhákkal kapcsolatban a következőket javaslom: kislányoknak egyszínű vagy kockás, lenvászon vagy pamut ruhácska, kisfiúknak rövid vagy hosszú szövetnadrág, kis ing, hózentróger, kötött pulcsi. Színek terén jól mutatnak a törtfehér, natúr, bézs, szürke, barna, bordó, sötétkék, sötétzöld színek. Amit kerüljetek: mesefigurás ruhák, hercegnőjelmezek, tüll és flitteres ruhák.
A másik enteriőr téglafalas-sötétzöld-natúr színvilágához a törtfehér szín passzol a legjobban néhány karácsonyi színű (piros, sötétkék, sötétzöld…) kiegészítővel.
Családi fotókat is készítek, amihez a ruhátokat érdemes egymáshoz hangolni (nem kell egyforma színűben jönnötök, de harmonizáljon egymással a ruhátok). 
Saját gyermek gardróbbal is rendelkezem, így ha nem találsz megfelelő ruhát otthon, egyeztessünk az itteni lehetőségekről.
Ha megérkeztek, a kinti cipőtöket kérlek vegyétek le, a stúdióban meleg van, lehettek mezítláb vagy benti cipőben (ez látszani fog a képeken!). 
Ha kérdésed maradt, keress nyugodtan!
Anikó
+3620-577-99-34
info@rawphoto.hu